Kalóz kikötő betöltés

Érdeklik a szolgáltatásaink? Küldjön üzenetet!

Rólunk

Üdvözöljük a Kalóz kikötő oldalán

Fedezd fel a Bodrog folyót és annak környezetét motoros, kézi, vagy lábbal hajtható bérelhető vízi járgányainkkal!

Egyedülálló választék pároknak, családoknak, baráti társaságoknak, céges csapatépítő tréningekhez. A kölcsönözhető járműveinket a vízi közlekedés szabályainak megfelelő kötelező felszerelésekkel adjuk bérbe. Amennyiben saját hajóval, csónakkal, kenuval rendelkezik, vállaljuk annak tárolását, őrzését egész évben. Közvetlen vízparti parkunkban lehetőség van lakóautók, sátrak elhelyezése, melyekhez 200V-os csatlakozót, bográcsozó helyet, WC, zuhanyzó használatot biztosítunk a szezonban. Családi, baráti, céges rendezvényekhez, esküvőkhöz ajánljuk a közvetlen vízparti, fedett helyen 50 fő befogadóképességű hajós stílusú rendezvényházunkat, melyhez igény esetén teljes körű étel és ital szolgáltatást biztosítunk.

Bővebben

A Bodrog folyó magyarországi teljes 52 km-es hosszában a páratlan szépségű és élővilággal rendelkező Bodrogzug Tájvédelmi Körzet és a Zemplén-hegység lábánál helyezkedik el, majd Tokajban csatlakozik a Tiszába. Gyönyörű tiszta vize, barátságos, lassú sodrása tökéletesen alkalmas családi, baráti kirándulások helyszínének. A vízi élővilág bemutatása nemcsak a gyerekeknek páratlan élmény, a felnőtteknek is kiváló kikapcsolódás. Úgy gondoltuk, ezt azoknak is látnia kell, akiknek nincs saját hajójuk, így rendelkezésre bocsájtottunk 8 féle jogosítvány nélkül, és 2 féle jogosítvánnyal vezethető vízi járművet, melyekkel élmény bebarangolni e meseszép tájat.

A Kalóz Kikötő És Yacht Club 2009-es létrehozásával már a nevéből adódóan is a gyermekes családokat céloztuk meg szolgáltatásainkkal. A páratlan szépségű Bodrog folyót szerettük volna elérhetővé tenni szélesebb körökben is. Ezekhez kitaláltunk többféle jogosítvány nélkül is biztonságosan vezethető járművet, melyeket csak nálunk érhet el a kikapcsolódni vágyó közönség. Sokan nem a többszáz személyes „nagyhajóval” vagy egy billegő csónakkal szeretnének közelebb kerülni a természethez, hanem egy igazi vízközeli élményben szeretnének részesülni.

  • Bárka rendezvényház
  • Buli ponton
  • Ikarusz kiránduló hajó
  • Jetski
  • Motor csónak
  • Vízirájder

Cégünk az I.Controll Kft vízépítési munkákkal, mélyépítéssel, csatornakotrással, épületbontással foglalkozik 2001 óta. Endresz László ügyvezető ötlete alapján 2009-ben Bodrogkisfaludon telephelyük mellett egy kishajó kikötőt létesített, ezzel mellékágazatként a turisztikában is megjelentünk.


Bárka rendezvényház

Családi, baráti, céges rendezvényekhez, esküvőkhöz ajánljuk a közvetlen vízparti, fedett helyen 50 fő befogadóképességű hajós stílusú rendezvényházunkat, melyhez igény esetén teljes körű étel és ital szolgáltatást biztosítunk.

Buliponton

12 személyes, jogosítvány nélkül vezethető!

Ikarusz kiránduló hajó

12 személyes, jogosítvány nélkül vezethető!

Vegye igénybe szolgáltatásainkat

Sport eszközeink


Fedezd fel a Bodrog folyót és annak környezetét motoros, kézi, vagy lábbal hajtható bérelhető vízi járgányainkkal!

Horgász csónak

4 személyes

4 személyes, jogosítvány nélkül vezethető!

Jetski

3 személyes

Csak jogosítvánnyal vezethető!

Motor csónak

6 személyes

Csak jogosítvánnyal vezethető!

RÓLUNK MONDTÁK

AKIK JÓL ÉREZTÉK MAGUKAT NÁLUNK


A kikötőben lévő hajó biztonságos, de a hajókat nem erre építik.

- Grace Hopper